Memaparkan catatan dengan label contest. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label contest. Papar semua catatan

Jumaat, 29 November 2019

Planner 2020 Giveaway by Messarah


Assalamualaikum ❤️️


Bismillahirrahmanirrohim. 


Setelah sekian lama dah tak join apa-apa giveaway. Aku jumpa satu giveaway dari blog messarah ni dan aku rasa nak join la. Ini semua kerana hadiahnya iaitu Planner 2020. Aku ni jenis suka ada planner every year and tak lama lagi dah nak masuk tahun 2020, so harap-harap ada la rezeki nak dapat planner free from messarah. hehe. If korang nak join giveaway ni masih sempat lagi tau sebab tarikh period date dia pada 20 December 2019. So lets join the giveaway.



Rabu, 29 Mei 2019

SEGMEN I FOLLOW YOU, YOU FOLLOW ME BY MYA ROSLI


Jom follow dan support rakan-rakan blogger kita 😃
3 tahun dah tak aktif blog ni. 
Ramai rakan-rakan blogger aku sebelum ni yang dah kurang aktif sejak mendirikan rumahtangga dan beranak pinak ni.
Sama la macam aku, sejak dah berumahtangga dah jarang update blog sebab lebih fokus pada rumahtangga.
Sekarang nak aktif semula blog yang kesekian lama menyepi ni.
So, kena join segmen-segmen macam ni supaya orang tahu yang blog aku masih wujud.
Kah kah kah!!!



IMPORTANT!!

Setiap peserta mesti follow peserta lain yang terlibat.

Syarat-syarat:

  1. Follow blog ini.
  2. Add Facebook Mardhiyyah Rosli dan Like FB Page Lovely Sunshine.
  3. Subscribe Channel Youtube Mardhiyyah Rosli
  4. Follow Instagram Mardhiyyah Rosli (jika ada Instagram)
  5. Buat entri bertajuk 'Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli'.
  6. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.
  7. Tinggalkan URL entri anda di ruang komen di bawah.
Setiap penyertaan akan dimasukkan ke dalam bloglist di Lovely Sunshine selama 3 bulan. 

Jom kita sama-sama meriahkan segmen ini dengan mengajak rakan-rakan anda.

Selamat berkenalan semua rakan blogger.



Khamis, 25 Mac 2010

Contest : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100


wow!!duit duit dimana kau duit..weh ak bkn mata duitan tau!!miahahaha..
td smbil bebblogwalking tjmpe la contest ini kt blog DIARI SEORANG LELAKI..
teruja weh nk join sbb duit tu beb!!
sape x nak duit bg thu ak cpt..meh bg ak duit korg..ngehx3..org gila pon nk duit tau!!miahaha

senang je u ols nk join contest ni..kna jwb soklan yg dia tnye tu..ape soklan dia??
soklan dia Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100??
So, klu org bg. ak RM100 wah mcm2 dalam kepale otak ak ni nak beli..
ak nak beli BMW 5 series..boleh x??(gile ko hapo buat byr muka pon x lps tau..miahaha)
ok ak melawak je td..kahkahkah..ak gelak sorg2..biarla ade ak kesah ker..

klu la ade org nk bagi ak RM100 of coz la ak nk simpan dalam tabung ak..
bkn tabung ayam ekk..tabung ak dalam bank ler..nk simpan byk2 dalam bank...
bila dh byk duit lam bank tu nnti ak nk buat kawin...miahaha..galoks x..??mna ade galoks..
itu kn sunnah Nabi weh..sukati ak la kn..miahaha..
skrg ni ak cuma pk nk simpan duit aje..dpt duit lbih skit ak msti simpan..x de mse nk abiskn
duit ke arah yg x de pekdohnya..
cthnya mcm klu ak menang this contest kn..duit RM100 ni mmg ak akn simpan..
so..hrp2 ak bertuah dpt RM100 ni tau..sbb nawaitu ak baik..ak nk menabung..
ok itu saje la ekk..

Haa..korg pe lg..x kn tgok jer ak msuk contest ni..meh la join sma2..
mna la thu rezki korg dapat RM100 nnti..bleh lanje ak mkn KFC..miahahaha..
so, klau berminat nk join sila CLICK KAT SINI
 syarat2 dia mdh sgt tau..nk thu ape syarat2nya korg tgok sndiri la dalam blog empunya diri ekk..
tarikh tutup 30 April 2010..
ok, wassalam.

Khamis, 18 Februari 2010

Tuah Ayam Nampak Di Kaki..Tuah Manusia Siapa Yang Tahu...

bbrapa mgu yg lps ak de join cabutan bertuah MDM 2010
nak thu lbih lnjut sila klik sini --> @SHA
dan ak telah mndapat hadiah utk pemenang followers bertuah bg tmpt ke-3..
nah ini buktinya..teng teng teng...
:
:
:
V
*cabutan yg telah dibuat oleh mdm2 kak @sha..

dan hadiah misteri yg ak trime dari kak asha sbg penganjurnya..
jeng jeng jeng...

 
nak thu apekah isi di dalamnya????nak ke nak ke?hehe..i kasi la thu..kn kempunan lak nk tgk..huhu
so inilah hadiahnya...

shawl yg sgt cantekk pd pdgn mataku..lebiu kak asha for the present..
love it soooooo much...i likeeeee..♥