Wednesday, May 29, 2019

SEGMEN I FOLLOW YOU, YOU FOLLOW ME BY MYA ROSLI


Jom follow dan support rakan-rakan blogger kita 😃
3 tahun dah tak aktif blog ni. 
Ramai rakan-rakan blogger aku sebelum ni yang dah kurang aktif sejak mendirikan rumahtangga dan beranak pinak ni.
Sama la macam aku, sejak dah berumahtangga dah jarang update blog sebab lebih fokus pada rumahtangga.
Sekarang nak aktif semula blog yang kesekian lama menyepi ni.
So, kena join segmen-segmen macam ni supaya orang tahu yang blog aku masih wujud.
Kah kah kah!!!



IMPORTANT!!

Setiap peserta mesti follow peserta lain yang terlibat.

Syarat-syarat:

  1. Follow blog ini.
  2. Add Facebook Mardhiyyah Rosli dan Like FB Page Lovely Sunshine.
  3. Subscribe Channel Youtube Mardhiyyah Rosli
  4. Follow Instagram Mardhiyyah Rosli (jika ada Instagram)
  5. Buat entri bertajuk 'Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli'.
  6. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.
  7. Tinggalkan URL entri anda di ruang komen di bawah.
Setiap penyertaan akan dimasukkan ke dalam bloglist di Lovely Sunshine selama 3 bulan. 

Jom kita sama-sama meriahkan segmen ini dengan mengajak rakan-rakan anda.

Selamat berkenalan semua rakan blogger.



24 comments:

  1. Good luck and Happy Ramadhan...

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. 1st time datang sini... berminat nk follow each other? Jemput follow blog saaya dan saya akan terus followback.. Terima kasih =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal :) terima kasih sudi dtg blog sy

      Delete
  3. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan..thanks sudi dtg blog sy 😊

      Delete
  4. salam blogging dari saya :) Nak gak join if ada masa nanti

    ReplyDelete
  5. baru ada peluang nak blogwaking segmen ni

    ReplyDelete
  6. salam kenal..firstime datang sini. kita done follow sudi2 la kiranya follow kita sama. heheeh kita baru nak aktiv balik berblog. jom jalan2.

    ReplyDelete

Assalamualaikum...^_^

For all readers, thank you for comment...appreciate that ^___*