Wednesday, May 29, 2019

SEGMEN I FOLLOW YOU, YOU FOLLOW ME BY MYA ROSLI


Jom follow dan support rakan-rakan blogger kita 😃
3 tahun dah tak aktif blog ni. 
Ramai rakan-rakan blogger aku sebelum ni yang dah kurang aktif sejak mendirikan rumahtangga dan beranak pinak ni.
Sama la macam aku, sejak dah berumahtangga dah jarang update blog sebab lebih fokus pada rumahtangga.
Sekarang nak aktif semula blog yang kesekian lama menyepi ni.
So, kena join segmen-segmen macam ni supaya orang tahu yang blog aku masih wujud.
Kah kah kah!!!



IMPORTANT!!

Setiap peserta mesti follow peserta lain yang terlibat.

Syarat-syarat:

  1. Follow blog ini.
  2. Add Facebook Mardhiyyah Rosli dan Like FB Page Lovely Sunshine.
  3. Subscribe Channel Youtube Mardhiyyah Rosli
  4. Follow Instagram Mardhiyyah Rosli (jika ada Instagram)
  5. Buat entri bertajuk 'Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli'.
  6. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.
  7. Tinggalkan URL entri anda di ruang komen di bawah.
Setiap penyertaan akan dimasukkan ke dalam bloglist di Lovely Sunshine selama 3 bulan. 

Jom kita sama-sama meriahkan segmen ini dengan mengajak rakan-rakan anda.

Selamat berkenalan semua rakan blogger.



10 comments:

  1. Good luck and Happy Ramadhan...

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. 1st time datang sini... berminat nk follow each other? Jemput follow blog saaya dan saya akan terus followback.. Terima kasih =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal :) terima kasih sudi dtg blog sy

      Delete

Assalamualaikum...^_^

For all readers, thank you for comment...appreciate that ^___*