Ahad, 2 Mei 2010

About Ismi Maizura





Assalamualaikum ♥


Pertama sekali, aku ingin mengucapkan bebanyak terima kasih kerana sudi baca
blog aku yang biashe biashe je ni.

Aku hargai sangat kehadiran korang semua ke blog aku ni,
dan sebab itu aku lagi bertambah semangat nak berblogging. 
Aku merupakan ex-student dalam bidang sastera dan disebabkan itu aku sangat suka menulis dan suka membaca. Aku suka berkongsi apa yang aku rasa dan
suka bila orang baca apa yang aku tulis.


Aku merupakan anak jati kelahiran Negeri Pahang dan 
sekarang menetap di Negeri Terengganu bersama suami.


Aku suka berblog khususnya mengenai kehidupan aku, 
apa yang aku suka, apa yang ada di fikiran aku, dan macam-macam lagi lah. 
Genre blog aku ni lebih kepada lifestyle dan healthy blog.


Ok lah. Untuk sebarang urusan, advertorial di blog atau sosial media aku, 
invitation atau review, boleh terus contact aku di email:





Love,

Ismi Maizura ❤️


4 ulasan:

  1. wewiittt!! nice info ttg ko yang. baru aku taw biodata ko...hikhikhik. btw, tinggi kte lebih kurang sama sajork..lalala :D

    BalasPadam
  2. sempoi btl letak resume hehehhehe

    TQ sebb blogwalking kat snowwhite zone

    BalasPadam
  3. Redbloodsnow --> hehe..ye ke yunk!kita byk chemistry la..bulan kelahiran pon sma..cayang ko..muahx3

    BalasPadam
  4. Snowwhite Zone --> kah3..x de keje gitu ler yunk!..lma dh pk nk bt biodata..bru je dpt buat..thanks komen too..

    BalasPadam

Assalamualaikum...^_^

For all readers, thank you for comment...appreciate that ^___*