Sunday, May 2, 2010

About Ismi Maizura


Assalamualaikum w.b.t.

Hye, especially yang baru start baca blog ni. Boleh berkenalan dengan aku dulu sebelum baca blog ni. Eceh. haha. Boleh panggil aku Mai.

I'm a blogger since Ogos 2009. Lama jugak lah. Hampir 9 tahun. Boleh panggil aku blogger veteren la kot. haha. Kira aku buat blog ni time dunia blog tengah nak naik, masa tu waktu best sangat dunia blog but now dunia blog dah berubah. Entry post dalam blog ni sebenarnya ada 500++ lebih entry, tapi aku dah banyak delete dan tapis-tapis jadilah sikit je. Lepas kahwin dulu, aku plan nak stop berblog, tapi rasa macam tak boleh sebab dunia blog ni macam dah sebati dalam hidup aku. Aku ni suka bercerita. Merepek merapu meraban semua aku nak cerita. Cuma sekarang mungkin dah tak update entry selalu macam dulu-dulu, bila aku free aku akan share something here.

So, ini serba sedikit latar belakang diri aku;


Di lahirkan di Kuantan, Pahang pada 07 Ogos
Menetap dan bekerja di Terengganu Darul Iman
Status sudah Berkahwin
Profession sebagai assistant di Public Service Department
Hobi membaca buku, menulis dan melancong






By the way, enjoy your reading :)

Ikhlas dari aku,

- Ismi Maizura -


4 comments:

Redbloodsnow said...

wewiittt!! nice info ttg ko yang. baru aku taw biodata ko...hikhikhik. btw, tinggi kte lebih kurang sama sajork..lalala :D

Snowwhite Zone said...

sempoi btl letak resume hehehhehe

TQ sebb blogwalking kat snowwhite zone

@juera said...

Redbloodsnow --> hehe..ye ke yunk!kita byk chemistry la..bulan kelahiran pon sma..cayang ko..muahx3

@juera said...

Snowwhite Zone --> kah3..x de keje gitu ler yunk!..lma dh pk nk bt biodata..bru je dpt buat..thanks komen too..